'Standard kan dankzij sterk WK van Amallah nog miljoenen verdienen'

'Standard kan dankzij sterk WK van Amallah nog miljoenen verdienen'

13-12-2022 09:00
5

Selim Amallah kent een bijzonder succesvol WK met Marokko en mag nog steeds hopen op de hoofdprijs. Dat is ook goed nieuws voor Standard, dat een flinke duit kan verdienen dankzij de goede prestaties van Amallah.

Het is al even bekend dat Amallah mag vertrekken bij de Rouches en technisch directeur Fergal Harkin gaf onlangs nog aan dat de middenvelder deze winter kan en liefst ook zal vertrekken. Volgens La Gazzetta dello Sport kan Standard ook nog stevig verdienen aan de middenvelder.

De middenvelder heeft dan wel een aflopend contract, de Italiaanse bron gelooft dat deze winter heel wat clubs zich bij Standard zullen melden om Amallah in huis te halen. Daar klinkt dat de Rouches nog mogen hopen op een som tussen de vier en vijf miljoen euro voor Amallah.

De Marokkaanse middenvelder mag ook terugblikken op een sterk WK met Marokko. Hij zit momenteel in de halve finale met zijn land en stond in vier van de vijf wedstrijden met Marokko ook in de basis. Goed genoeg om zich ook serieus in de kijker te spelen.