Volgende debutant bij RSCA Futures: handvol minuten voor Leo Virisario in Beveren

Volgende debutant bij RSCA Futures: handvol minuten voor Leo Virisario in Beveren

11-12-2022 21:17
2

De RSCA Futures zitten de laatste weken in een dipje, maar het hoofddoel van de jeugdploeg van RSC Anderlecht is natuurlijk om jong geweld te lanceren. Op dat vlak viel er toch nog een opsteker te vinden in de 4-1-nederlaag tegen SK Beveren. Met Aurelio Leo Virisario maakte namelijk een nieuwe belofte zijn profdebuut.

Zeven minuten voor affluiten mocht de aanvaller zijn ploeggenoot Enock Agyei komen aflossen. Voor Leo Virisario was het de eerste keer dat hij op profniveau mocht aantreden, en dat op zestienjarige leeftijd. Het tij keren zat er dan al lang niet meer in. Beveren leidde immers met 4-1. Door die zege zijn de Waaslanders in het spoor van koploper K. Beerschot V.A. gebleven, terwijl de RSCA Futures nu zesde staan met 26 punten, acht minder dan Beveren. 

Ondanks die nederlaag zal het toch een onvergetelijk moment blijven voor Leo Virisario. Anderhalf jaar geleden ondertekende onze landgenoot zijn allereerste profcontract. Opmerkelijk: het was ook pas de eerste keer dat hij in de selectie zat bij de beloften van Anderlecht. Mogelijk zitten er de komende weken nog meer speelminuten aan te komen voor Leo Virisario.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie