Oefenpot Club Brugge resulteert in nederlaag tegen Excelsior Rotterdam

10-12-2022 15:55 Laatste update: 16:27
7

Club Brugge heeft verloren van Excelsior Rotterdam tijdens een oefenmatch. De huidige nummer 14 van de eredivisie was met 2-0 te sterk.

Blauw-Zwart kwam in Belfius Basecamp op slag van rust op achterstand door een goal van rechterverdediger Nathan Markelo. De aftrap van de tweede helft kende maar liefst tien nieuwe namen. In de 82e minuut trof Excelsior opnieuw raak. Spits Nikolas Agrafiotis scoorde en verdubbelde zo de score.

De eerstvolgende wedstrijd van Club Brugge met inzet is tegen STVV op 21 december. Bij winst dringt Blauw-Zwart door tot de kwartfinale van de Beker van België. In de Jupiler Pro League bekleedt Club Brugge op het moment de vierde plaats. Het hervat in de Jupiler Pro League op 26 december met een thuismatch tegen Oud-Heverlee Leuven.