Onder Storck krijgt Lamkel Zé geen plek bij Kortrijk: Kan je niks mee aanvangen

Onder Storck krijgt Lamkel Zé geen plek bij Kortrijk: "Kan je niks mee aanvangen"

09-12-2022 20:01
7

Onder Adnan Custovic werd Didier Lamkel Zé al naar de B-kern van KV Kortrijk gezet en daar komt met Bernd Storck ook geen verandering in. De trainer is niet van plan om ook op de Kameroener te rekenen en heeft daar zo zijn redenen voor.

Storck is een trainer die hamert op discipline en lijkt dus helemaal geen match te zijn met Lamkel Zé. Voor de Duitser is het dan ook duidelijk dat Lamkel Zé onder zijn bewind geen toekomst heeft bij KVK. "Ik ken Lamkel Zé ook al langer. Niets mee aan te vangen", zegt hij bij Krant van West-Vlaanderen.

"Hij heeft helemaal geen discipline, hij lunchte hier wanneer hij wilde, hoorde ik, enzovoort. Dan moet hij maar gaan tennissen, voetbal is een teamsport, hé. Ik weet niet wat er met hem zal gebeuren, of hij inderdaad een nieuwe club heeft, maar voor mij is hij geen issue meer", geeft hij aan.

Een vertrek in de wintertransferperiode lijkt de meest waarschijnlijke optie voor Lamkel Zé. De Kameroener gaf onlangs zelf ook nog aan dat hij al uitkijkt naar een nieuwe club en KVK wil verlaten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie