Standard zoekt naar oplossing voor Amallah: 'Hopelijk een wintertransfer'

Standard zoekt naar oplossing voor Amallah: 'Hopelijk een wintertransfer'

09-12-2022 19:32
4

Bij Standard is het nog maar de vraag wat er met Selim Amallah gaat gebeuren. De Marokkaan wil zijn aflopend contract niet verlengen en werd naar de B-kern gezet. De Rouches hopen deze winter afscheid van hem te kunnen nemen.

De Rouches hoopten nochtans op een contractverlenging van Amallah, maar zover kwam het niet. "In mijn gedachten hadden we een overeenkomst. Dus als we een overeenkomst hebben, betekent het dat beide partijen op dezelfde lijn zitten", vertelt technisch directeur Fergal Harkin bij Sudinfo.

"Tijdens de onderhandelingen werd een bepaald bedrag geëist en dat hebben we op tafel gelegd. Het aanbod was eerlijk, maar Selim besloot niet te tekenen en dat is waar we nu staan", geeft hij aan.

Bij Standard wil men deze winter dan ook afscheid nemen van Amallah en toch nog wat geld te krijgen. "Ik hoop het. Het zal ook goed voor hem zijn. Ik weet niet wie er miljoenen kan inzetten, ik weet niet hoe de markt in januari zal zijn omdat het de eerste keer zal zijn dat een wintermercato volgt op een WK", besluit hij.