'Boeckx zal Riemer helpen, Anderlecht nog op zoek naar assistent voor Gillet'

'Boeckx zal Riemer helpen, Anderlecht nog op zoek naar assistent voor Gillet'

08-12-2022 17:15
1

RSC Anderlecht pakte vorige week uit met een nieuwe trainer. Nu is het ook duidelijk hoe de staf van Brian Riemer er zal uitzien. Er is een rol weggelegd voor onder meer Robin Veldman en Frank Boeckx. Voor RSCA Futures is paars-wit nog op zoek naar extra personeel.

Veldman nam tijdelijk over als T1 bij Anderlecht na het ontslag van Felice Mazzu. Toen Anderlecht de komst van Riemer aankondigde, liet de club weten dat Veldman als T2 zal fungeren van de Deen.

Anderlecht zal voor de A-ploeg geen nieuwe namen aantrekken. La Dernière Heure weet dat Frank Boeckx definitief de overstap maakt naar het eerste elftal. Boeckx zal niet enkel fungeren als keeperstrainer, maar krijgt ook extra taken.

Thibaut Meyer blijft ook actief bij de A-ploeg van Anderlecht. De fysiek trainer kwam mee met Mazzu, maar moest niet weg na het vertrek van de hoofdtrainer.

Veldman keert niet terug als trainer van RSCA Futures. Die taak blijft vanaf nu in handen van Guillaume Gillet. Om hem te assisteren is Anderlecht nog op zoek naar een nieuwe kracht.