Benfica is helemaal klaar voor Club Brugge: Moeten gefocust zijn

Benfica is helemaal klaar voor Club Brugge: "Moeten gefocust zijn"

07-12-2022 21:31
5

Club Brugge staat voor een belangrijke tweede seizoenshelft. Het moet vol aan de bak in de Belgische competitie, maar komt in de Champions League ook nog in actie tegen Benfica. De Portugese topploeg is alvast klaar voor Blauw-Zwart.

De Portugezen zagen ook hoe Club Brugge eerder dit seizoen nog won van Porto FC. Van onderschatting is er dus geen sprake bij Benfica. "Champions League blijft Champions League", zegt sterkhouder Gonçalo Ramos in A Bola.

"Veel mensen kijken naar Club Brugge en denken dat het een gemakkelijke tegenstander is, maar ze komen uit een erg moeilijke groep", gaat hij verder. "We zullen zoals altijd spelen om te winnen, maar we zullen erg gefocust en goed voorbereid moeten zijn."

Op papier is Benfica misschien wel één van de meest haalbare kaarten, maar de Portugese topploeg verkeert in absolute topvorm. Voor het WK was Benfica bezig aan een straffe reeks en pakte het een 37 op 39, terwijl het in de Champions League won van onder meer PSG en Juventus. De Portugezen zijn dan ook helemaal klaar voor Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie