Leekens hoopt dat Hazard zich nog bedenkt: Zeg nooit nooit

Leekens hoopt dat Hazard zich nog bedenkt: "Zeg nooit nooit"

07-12-2022 18:02
9

Eden Hazard heeft afscheid genomen van de Rode Duivels en zal niet meer uitkomen voor de nationale ploeg. Een teleurstelling voor onder andere Marc Degryse en Peter Vandenbempt. Ook Georges Leekens, die nog bondscoach was van Hazard, hoopt dat de aanvaller zich zal bedenken.

Leekens was de trainer die van Hazard een Rode Duivel maakte en staat ook bekend om het 'hamburgerincident' met de aanvaller. De voormalige bondscoach hoop dat Hazard zich nog bedenkt en terugkeert op zijn beslissing om te stoppen als Rode Duivel.

"Ik hoop vooral dat hij bij Real Madrid weer meer aan spelen toekomt. Of dat hij elders een mooie uitdaging kan aangaan. Maar om eerlijk te zijn hoop ik ook dat hij zich in de toekomst tóch weer beschikbaar wil stellen", klinkt het bij Het Nieuwblad.

Volgens Leekens bestaat de kans ook dat Hazard nog terugeert als Rode Duivel. "Ik heb Franky Van der Elst en Timmy Simons ooit teruggehaald naar de nationale ploeg, dus zeg nooit nooit", geeft hij nog aan. "Blijft hij bij zijn beslissing, dan is het ook zo."

"Hij is vijftien jaar de chouchou geweest en heeft ons heel veel vreugde bezorgd, met als hoogtepunt het WK 2018. Ik wens hem het allerbeste. Maar sta me toe om toch een beetje triest te zijn", besluit Leekens.