'Kudus maakte indruk op het WK en kan transfer naar Duitsland versieren'

'Kudus maakte indruk op het WK en kan transfer naar Duitsland versieren'

07-12-2022 09:44
2

Borussia Dortmund heeft Mohammed Kudus in het vizier. De middenvelder annex aanvaller van Ajax heeft op het WK een goede indruk gemaakt en staat er goed op bij de Duitse club.

Dortmund houdt rekening met een zomers vertrek van Jude Bellingham, die tussen de honderd en 150 miljoen euro moet opleveren. Een deel van de opbrengst willen Die Schwarzgelben gebruiken om Kudus los te weken bij Ajax, meldt BILD. Volgens het Duitse medium heeft Dortmund 'een goede uitgangspositie.'

Intussen zou de zaakwaarnemer van Kudus al gesprekken hebben gevoerd met Sebastien Kehl, sportief directeur bij Dortmund. Hoewel BILD geen concrete bedragen noemt, valt er te lezen dat twintig miljoen euro acceptabel is voor Dortmund. De kans dat Ajax daarmee akkoord gaat, lijkt klein. De Ghanees staat nog tot de zomer van 2025 onder contract in Amsterdam.

Kudus heeft zich op het WK in de kijker gespeeld. Met twee doelpunten en een assist was hij een van de steunpilaren bij Ghana. Bij Dortmund kan hij ploegmakker van Thomas Meunier en Thorgan Hazard worden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie