Messi is belangrijk voor Argentinië op het WK: 'Dat geeft mij kippenvel'

Messi is belangrijk voor Argentinië op het WK: 'Dat geeft mij kippenvel'

05-12-2022 08:44
0

Lisandro Martínez verheugt zich op het weerzien met zijn oud-ploeggenoten van Ajax in de kwartfinale van het WK. Mede dankzij de verdediger bereikte Argentinië de kwartfinale van het WK, waarin Oranje vrijdag de tegenstander is.

Met een wereldredding behoedde Martínez La Albiceleste voor een verlenging tegen Australië, maar zelf genoot hij vooral van Lionel Messi. De grote ster dribbelde er na rust lustig op los en werkte tot de allerlaatste minuut hard voor het team. "Om hem dan nog alles te zien geven, geeft mij kippenvel. Je geeft als medespeler alles voor hem. Hij is de beste van iedereen en om hem als teamgenoot te hebben, maakt me zo ontzettend trots", zegt Martínez in het Algemeen Dagblad.

De huidig mandekker van Manchester United bereidt zich nu voor op een zware opgave tegen het Nederlands elftal. "Het zal zwaar worden. Elke wedstrijd op het WK is zwaar. We weten allemaal dat het Nederlands elftal erg goede spelers heeft. Nu moeten we van dit moment genieten en ons vervolgens optimaal voorbereiden op de wedstrijd tegen Nederland."

Met Davy Klaassen, Daley Blind en Jurriën Timber stonden tegen de Verenigde Staten drie spelers aan de aftrap, met wie Martínez bij Ajax successen beleefde. De Argentijn denkt dat hij nog wel contact zoekt voor vrijdag. "Ik denk dat ik ze nog wel even een berichtje ga sturen ja."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie