Bellingham geeft statement af bij Engeland over 'onzin': Dat is echt belachelijk

Bellingham geeft statement af bij Engeland over 'onzin': "Dat is echt belachelijk"

04-12-2022 23:13
2

Jude Bellingham is het niet eens met de kritiek die Jordan Henderson soms krijgt. Bellingham gaf een assist op de middenvelder van Liverpool tegen Senegal, waarna hij een duidelijk statement afgeeft.

Engeland won zondagavond met 3-0 van Senegal, waardoor het naar de kwartfinale van het WK gaat. Na afloop wordt Bellingham gevraagd naar teamgenoot Henderson bij ITV. "Hij heeft het geweldig gedaan vandaag", begint de speler van Borussia Dortmund.

"Ik heb wat onzin voorbij zien komen die over hem gezegd is. Dat is echt belachelijk", gaat een duidelijke Bellingham verder. "Hij is op technisch gebied zo underrated... Hij heeft nu opnieuw geleverd in een grote wedstrijd met een grootse goal. Het is tijd om een beetje respect te krijgen."

Bellingham vertelt ook nog over de wedstrijd zelf. "In de eerste minuten hadden we het lastig, Senegal stond heel compact op het veld. Het was moeilijk om er doorheen te komen, het kostte veel energie. Dit was zo'n wedstrijd waarin we hunkerden naar de eerste goal. Daarna wisten we dat het goed zat."