Drie spelers naar B-kern van KV Kortrijk, Storck zoekt naar nieuwe Belgen

Drie spelers naar B-kern van KV Kortrijk, Storck zoekt naar nieuwe Belgen

04-12-2022 15:40
2

Met Bernd Storck als nieuwe coach staan er ook heel wat veranderingen te gebeuren bij KV Kortrijk. Een andere manier van voetballen en mogelijk ook met nieuwe spelers. Drie pionnen kregen alvast slecht nieuws te horen.

Zo meldt men bij Het Laatste Nieuws dat Aleksandar Radanovic (elf partijen dit seizoen), Alexander De Bruyne (vier partijen) en Amine Benchaib (drie partijen) door Storck naar de B-kern werden verwezen. Zij krijgen in januari de opdracht om een nieuwe ploeg te vinden.

Naast het drietal zal ook Didier Lamkel Zé de club verlaten en gaat men bij KVK ook nog op zoek naar nieuwelingen. Als het van Storck afhangt, zullen dat ook liefst Belgen zijn. "We hebben op dit moment enorm veel buitenlandse spelers", zegt hij in Krant van West-Vlaanderen.

"Ik zal in mijn eerste weken elke speler goed evalueren, waar mogelijk ook de beloften. Zo kan ik in de toekomst een Belgische jongen uit de beloften die goed bezig is een plekje geven in de selectie. En ook in de transferperiode kunnen we hiermee rekening houden", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie