Geen stage met Manchester United voor Sancho, werken aan comeback in Nederland

Geen stage met Manchester United voor Sancho, werken aan comeback in Nederland

04-12-2022 11:45

Manager Erik ten Hag heeft Jadon Sancho niet meegenomen op het trainingskamp van Manchester United. De aanvaller werd door bondscoach Gareth Southgate ook niet opgenomen in de selectie van Engeland op het WK. 

Sancho werd in de tussentijd nog gespot bij de Nederlandse club OJC Rosmalen. De aanvaller doorliep daar een individueel trainingsprogramma om zijn terugkeer bij Manchester United goed te laten verlopen. Tijdens het trainingskamp van de club blijft hij dat individuele traject dus volgen. Het besluit om niet mee te gaan is in samenspraak met de club en Sancho zelf genomen.

Tot nu toe speelde Sancho tien duels onder Ten Hag in de Premier League. Hij wist in die wedstrijden twee keer tot scoren te komen. In de Europa League scoorde hij een keer in vier duels. In Spanje zal de club van Ten Hag en Sancho oefenen tegen Cadíz en Real Betis. Manchester United staat op dit moment vijfde op de ranglijst van de Premier League. Op 27 december opent de club de competitie weer in een thuisduel tegen Nottingham Forest.