Oliseh (ex-Genk) over Rode Duivels: De Belgen waren ongelukkig”

Oliseh (ex-Genk) over Rode Duivels: "De Belgen waren ongelukkig”

03-12-2022 14:34
1

De voormalige speler van onder andere KRC Genk was aan het begin van het toernooi opgenomen als één van de zes experts van de FIFA tijdens de wereldbeker in Qatar. De Nigeriaan werpt een blik op de Rode Duivels

Sunday Oliseh verblijft momenteel in Qatar waar een deel van de technische delegatie van de FIFA haar kamp heeft opgeslagen. De taak van Oliseh bestaat erin alle wedstrijden van het WK te analyseren en in bijna real time te debriefen, zowel in podcasts als voor de website van de FIFA, via haar opleidingscentrum. 

Oliseh bekeek ook de wedstrijd van de Belgen tegen Kroatië. "België was ongelukkig in hun laatste wedstrijd”, klinkt het bij de ex-Genkenaar. “Misschien hadden ze beter kunnen beginnen, maar in de tweede helft kregen ze de kansen”, meent Oliseh. Hij vindt het moeilijk om een analyse te maken van de uitschakeling. Maar als België naar verklaringen zoekt, zullen we, volgens Oliseh, terug moeten kijken. Hij gelooft dat er in de laatste maanden gezocht moet worden wat er fout is gegaan en wat er moet worden gecorrigeerd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie