PSG-voorzitter Al-Khelaïfi dreigt Parc des Princes te verlaten

PSG-voorzitter Al-Khelaïfi dreigt Parc des Princes te verlaten

03-12-2022 13:06
3

In een gesprek met L'Équipe heeft Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi opnieuw gedreigd het Parc des Princes te verlaten. PSG wil alleen aanblijven als de lokale autoriteiten meewerken aan onderhandelingen over de verkoop van het iconische stadion aan de club.

Parc des Princes is officieel eigendom van de stad Parijs, maar de club wil het stadion graag in eigen beheer krijgen. Dat lukt niet, omdat de twee partijen het niet eens lijken te worden in onderhandelingen. De voorzitter voert nu de druk op door te filosoferen over een nieuw stadion. 

"We hebben opties. Waar? Dat zeg ik niet, maar we kunnen in Parijs een nieuw stadion bouwen", zegt de voorzitter geheimzinnig. "Ik wil helemaal niet weg, maar de stad laat ons geen andere keuze zo. We hebben al meer dan 80 miljoen euro in dit stadion geinvesteerd. Als ze ons aanbod niet aannemen, gaan we vertrekken."

Naar verluidt deed PSG een bieding van 40 miljoen euro voor het stadion. Volgens Emmanuel Grégoire, de assistent van de burgemeester van Parijs, is dat veel te weinig. "Dat is minder geld dan wat ze voor Leandro Paredes betaalden. Echt? Het is niet serieus", reageerde hij eerder. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie