OFFICIEEL: Lommel kraait victorie, eerste doelman De Busser verlengt contract

OFFICIEEL: Lommel kraait victorie, eerste doelman De Busser verlengt contract

02-12-2022 17:20

Terwijl alle ogen op het WK in Qatar gericht zijn, werken de clubs uit de Challenger Pro League zich naarstig in het zweet. Dat geldt zowel op het terrein, aangezien de competitie er gewoon doorloopt, als ernaast. Zo heeft Lommel SK het contract van Jari De Busser verlengd.

Via haar eigen kanalen heeft een trots Lommel het nieuws de wijde wereld ingestuurd. De Busser heeft zich nu tot medio 2024 aan de club verbonden, terwijl hij met zijn oude verbintenis komende zomer transfervrij zou kunnen vertrokken zijn. De vreugde van Lommel valt zeker te verklaren, want De Busser is er de eerste doelman.

Behoudens blessurelast heeft De Busser al telkens onder de Limburgse lat plaatsgenomen, goed voor twaalf optredens tot dusver. Daarin hield hij twee keer zijn netten schoon. Mede dankzij zijn prestaties zit Lommel volop in de jacht op een plekje in de top-zes, die recht geeft op de promotie-play-offs. Momenteel staat het wel pas nipt zesde. Overigens vertoeft De Busser nog niet zo lang in Noord-Limburg. In 2020 stapte hij over van KAA Gent.