RTBF: 'Hazard liet aan de kleedkamer verstaan te stoppen met de Rode Duivels'

RTBF: 'Hazard liet aan de kleedkamer verstaan te stoppen met de Rode Duivels'

02-12-2022 15:36 Laatste update: 15:49
78

Heeft Eden Hazard zijn laatste interland voor België gespeeld? Volgens de RTBF is de kans aanwezig. De Waalse bron meldt dat Hazard na het duel tegen Kroatië in de kleedkamer zijn afscheid bij de Rode Duivels aankondigde.

Hazard begon in de eerste twee matchen van het WK in de basis en droeg de aanvoerdersband. Tegen Kroatië verdween de winger uit de ploeg. Vlak voor het einde mocht hij toch tussen de lijnen komen, maar Hazard kon ook niet voorkomen dat België vroegtijdig het WK moet verlaten.

Na de match verscheen hij niet op het persmoment. Wel zou hij in de kleedkamer gezegd hebben tegen zijn ploegmaats te stoppen als international. Openbaar heeft Hazard dat nieuws nog niet bevestigd. De RTBF spreekt ook met twee woorden. Het zou immers ook zo maar kunnen dat Hazard na de match ontgoocheld was en vanuit die emotie sprak. 

Hazard speelde donderdag zijn 126e interland. Voor de Rode Duivels was hij 26 keer trefzeker. Het is nu afwachten of de opvolger van Roberto Martinez Hazard aan boord kan houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie