Club Brugge verliest oefenwedstrijd tegen Lille met het kleinste verschil

02-12-2022 14:02 Laatste update: 14:17

Club Brugge oefende vrijdag tegen LOSC. Tegen de Franse ploeg uit Rijsel verloor Blauw-Zwart met het kleinste verschil. Jonathan Bamba scoorde het enige doelpunt van de partij.

Door het WK in Qatar verschenen beide ploegen natuurlijk niet met een sterkste elftal op het veld. Club Brugge begon onder meer met Lammens tussen de palen. Boyata stond centraal achterin. Verder mochten ook onder meer Homma en Talbi zich bewijzen.

Lille moest het dan weer stellen zonder jongens als Jonathan David. De Fransen kwamen snel op voorsprong. Na goed samenspel met Mohamed Bayo zette Bamba al na elf minuten spelen de 1-0 op het bord. Club Brugge was nochtans goed begonnen aan de partij. Verder in de eerste helft had vooral Lille balbezit, maar kwam Nielsen toch dicht bij de gelijkmaker.

Na de pauze kwamen er de traditionele wissels. Club Brugge ontsnapte aan de 2-0, maar vergaat ook andere kant te profiteren van balverlies van Carlos Baleba. Blauw-Zwart kreeg op het einde nog enkele kansjes, maar de gelijkmaker kwam niet op het bord.

LOSC: Chevalier (Jardim 45'), Zedadka (Ismaily 68'), Fonte (Tiago 45'), Alexsandro, Yoro (Diakitz 45') - André (Martin 45'), Baleba, Gomes (Cabella 45') - Zhegrova ( Ounas 45'), Bamba, Bayo Trainer: Paulo Fonseca

Club Brugge: Lammens, Mata (Sabbe 45'), Mechele, Boyata, Sobol - Onyeka (Audoor 45'), Nielsen (Balanta 45'), Mbamba - Homma, Sandra, Talbi