'Messi denkt nog niet na over toekomst in clubvoetbal, alle focus op WK'

'Messi denkt nog niet na over toekomst in clubvoetbal, alle focus op WK'

01-12-2022 19:10
0

Lionel Messi is op dit moment nog niet bezig met zijn toekomst in het clubvoetbal. De aanvaller is volledig gefocust op het WK en heeft ook nog geen overeenkomst met een club gevonden. Inter Miami zou Messi heel graag in willen lijven.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano wil niet alleen Inter Miami de handtekening van Messi, ook zijn huidige club Paris Saint-Germain zou hem graag een nieuwe aanbieding willen doen. Op dit moment heeft Messi een contract tot eind juni 2023, maar in zijn verbintenis staat een optie voor nog een extra jaar. FC Barcelona zou volgens bestuurder Jordi Cruijff ook open staan voor een hereniging met de clublegende, maar zij zouden zich nog niet concreet hebben gemeld in Parijs.

Eerder werd al gemeld dat Messi dicht bij een overstap naar de Verenigde Staten zou zijn. Zo zou de Argentijn al een huis hebben in Miami en de club zou ook bereid zijn om zijn vrienden Luis Suárez en Cesc Fabregas naar de club te halen. Met de aanbieding die Inter Miami bij Messi wil voorleggen zou hij de best betaalde speler ooit in de MLS kunnen worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie