Nainggolan sluit andere Belgische club uit: België zo snel mogelijk verlaten

Nainggolan sluit andere Belgische club uit: "België zo snel mogelijk verlaten"

01-12-2022 18:31
16

Radja Nainggolan zit in een moeilijke situatie bij Royal Antwerp FC en mag de club verlaten. De middenvelder is op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar die lijkt niet in België te liggen.

In een gesprek met Mid Mid Mondial geeft hij aan niet meteen te denken aan een andere uitdaging in ons land. "Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar ik denk dat ik België zo snel mogelijk ga verlaten", klinkt het.

Nainggolan voelt zich namelijk opgezocht in ons land. "Dat gevoel heb ik", geeft hij aan. "Ik leid hetzelfde leven zoals ik 17 jaar in Italië heb gedaan, maar hier wordt alles uitvergroot en aangegeven dat ik eigenlijk een slechte jongen ben. De club ging daar in mee en alles had anders aangepakt kunnen worden. We zullen zien wat januari brengt, want ik hang af van Antwerp", klonk het.

Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk. De middenvelder werd de laatste weken wel gelinkt aan een terugkeer naar Italië, al sloot Nainggolan ook niet uit dat hij voor een club in het Midden-Oosten gaat voetballen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie