Matijas: Het lijkt wel alsof Kroatië tegen San Marino moet ­spelen

Matijas: "Het lijkt wel alsof Kroatië tegen San Marino moet ­spelen"

01-12-2022 11:16 Laatste update: 11:11
13

België moet donderdagmiddag haar laatste kans grijpen tegen Kroatië. Davor Matijas is alvast op zijn hoede. De doelman van Beerschot vindt dat de Rode Duivels onderschat worden in zijn thuisland. 

"Ik vind dat België de voorbije dagen in de media te veel werd afgeschilderd als een slechte ploeg", aldus Matijas bij Gazet Van Antwerpen"Als je de analyses hoort en leest, dan lijkt het wel alsof Kroatië tegen San Marino moet ­spelen... Ik weet zeker dat onze bondscoach België niet zal onderschatten. En de spelers ook niet. België heeft nog altijd ­ongelooflijk veel talentvolle spelers die met een klasseflits het verschil kunnen ­maken. Daarom ben ik er toch niet ­helemaal gerust op."

De Kroatische pers is dan ook behoorlijk wispelturig. "Na het gelijkspel tegen Marokko was alles slecht. We konden er zogezegd niets van, de spelers zouden snel terug in Kroatië staan... Na de 4-1 tegen Canada las ik her en der dan weer dat we ­wereldkampioen worden. Zo snel gaat het dus", lacht de doelman.

Matijas lag vorig seizoen nog onder contract bij Antwerp, maar tekende in de zomer een contract voor twee jaar bij stadsgenoot Beerschot. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie