Muslic klaar om te bouwen met Cercle Brugge: “Een eigen identiteit”

Muslic klaar om te bouwen met Cercle Brugge: “Een eigen identiteit”

01-12-2022 21:40
3

Miron Muslic tekende een nieuw contract tot 2024 bij Cercle Brugge en de oefenmeester sprak met Het Nieuwsblad over de toekomstplannen met Groen-Zwart.

Momenteel is Cercle Brugge samen met AS Monaco op stage in Benidorm. “Neen, ik tekende niet omdat er kapers op de kust waren. Ik deed dat omdat ik geloof in dit project en het werk nog niet af is”, klinkt het duidelijk.

Er was een klik, vindt Muslic. “Omdat het op alle vlakken klikt met het management, de staf en de spelers. Ik heb altijd een plan op tafel liggen en dat was dit ambitieuze project verderzetten. Ik ben dolgelukkig dat ik er deel mag van uitmaken. Het klopt dat het nu gaat, maar dit is een enorm intense en competitieve league.”

Muslic weet ook waar hij naartoe wil met Cercle. “We willen ook herkenbaar voetbal brengen en dat levert Cercle nu eindelijk een eigen identiteit op. Nu al denkt iedereen mee in dezelfde richting en dat is momenteel de sterkte van dit Cercle. Dat willen we nog een tijdje zo houden en op deze manier de resultaten bestendigen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie