Zware kritiek op Rode Duivel Witsel: Selecteer die nooit meer!

Zware kritiek op Rode Duivel Witsel: "Selecteer die nooit meer!"

30-11-2022 22:31
20

De Rode Duivels moeten donderdag zien te overtuigen en een goed resultaat neerzetten tegen Kroatië. In de eerste twee partijen kon de nationale ploeg dat niet, en zag men ook bij onze noorderburen van Nederland.

Flink wat Rode Duivels kregen de voorbije dagen kritiek. Ook Axel Witsel, die helemaal niet kon overtuigen. De Nederlandse journalist Valentijn Driessen was bij Het Nieuwsblad ook bijzonder scherp voor de 33-jarige Witsel.

"Mijn God, wat was het slecht tegen Marokko. Geen enkele speler is me in positieve zin opgevallen. De meest negatieve was Axel Witsel", gaf hij aan. "Neen, deze Axel Witsel is einde verhaal, die moet je nooit meer selecteren zoals je veel Belgen nooit meer moet selecteren."

Volgens Driessen bestaat er ook slechts één procent kans dat de Rode Duivels de volgende ronde halen. Hij gelooft dat de Gouden Generatie nu helemaal voorbij is en dat men moet kijken naar de toekomst. "Deze Gouden generatie heeft het geweldig gedaan, al hebben ze geen prijs gewonnen -in die zin lijken ze op Nederland-, maar je moet nu een nieuw elftal bouwen en die coach een schop onder zijn kont geven", besluit hij.