'Verloren zoon van Beerschot duikt plots op bij Fortuna Sittard'

'Verloren zoon van Beerschot duikt plots op bij Fortuna Sittard'

01-12-2022 15:30
0

Stipe Radic is opgedoken in Nederland. De Kroatische verdediger, die onder contract staat bij K. Beerschot V.A, traint sinds deze week mee bij Fortuna Sittard. Dat tot de grote verbazing van Beerschot.

Radic was het voorbije anderhalve seizoen nog een basispion bij Beerschot en speelde in totaal veertig partijen voor de club. De Kroaat dacht na de degradatie gratis te kunnen vertrekken dankzij de befaamde degradatieclausule, maar Beerschot liet hem niet gaan. Dat tot de grote tegenzin van Radic, die sinds de zomer zijn kat stuurde naar de trainingen.

De verdediger keerde terug naar zijn thuisland en onderhield daar zijn conditie. Enkele eersteklassers polsten ook even naar zijn situatie, maar haakten af uit vrees voor een juridische strijd met Beerschot.

Voor Radic leek het dus een straatje zonder einde te gaan worden, maar de Kroaat dook eerder deze week plotseling op bij het Nederlandse Fortuna Sittard. Dat meldt Gazet van Antwerpen. Daar traint hij voorlopig mee, al is het onduidelijk wat de bedoelingen zijn van de Nederlandse eersteklasser. Als het van plan is om Radic een contract voor te schotelen, dreigt een juridische strijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie