Ruzie tussen Trossard en Hazard ontkracht: Ze kunnen het goed vinden met elkaar

Ruzie tussen Trossard en Hazard ontkracht: "Ze kunnen het goed vinden met elkaar"

30-11-2022 21:17
14


De voorbije dagen waren er flink wat geruchten over vermeende ruzies in de spelersgroep bij de Rode Duivels. Zo klonk het dat het na de partij tegen Marokko toch een akkefietje kwam en dat bepaalde Rode Duivels niet langer met elkaar spreken. Maar dat werd ook al meermaals ontkracht, nu ook door Kylian Hazard.

Eerder klonk het dat Jan Vertonghen en Eden Hazard het met elkaar aan de stok kregen, terwijl die laatste ook geen al te beste relatie zou hebben met Leandro Trossard. Hazard voelde zich naar verluidt geviseerd na de uitspraken van Trossard, die aangaf dat hij een basisplaats verdient bij de Rode Duivels.

Die geruchten blijken echter niet te kloppen. Kylian Hazard, de jongere broer van Eden en Thorgan, nam namelijk zelf persoonlijk contract op met Trossard. "Ik heb zelf gebeld met Leandro om te weten of het waar was, want het leek mij bizar", klonk het bij La Dernière Heure.

Hazard kreeg een volledig andere versie van de feiten. "Hij liet mij verstaan dat het niet klopte. Hij kan het goed vinden met Eden en ze spreken bijna alle dagen met mekaar", gaf de speler van RWDM nog aan.