Een 'tweede Nainggolan' bij de Rode Duivels? Ik herken de situatie

Een 'tweede Nainggolan' bij de Rode Duivels? "Ik herken de situatie"

30-11-2022 17:23
38

Tegen Marokko liep het niet al te best af voor de Rode Duivels, die nu moeten vrezen voor uitschakeling op het WK. De kritiek op Roberto Martinez neemt toe en ook Radja Nainggolan houdt geen blad voor de mond.

Martinez krijgt onder andere de kritiek dat hij nog steeds een beroep doet op Eden Hazard en niet Leandro Trossard. "Ik voel mee met Trossard", zegt Nainggolan in MIDMID. "Ik herken die situatie een beetje, want ik maakte het ook mee. Je mag af en toe eens invallen, maar ze geloven blijkbaar niet echt in jou."

Voor Nainggolan is het duidelijk dat Trossard meer minuten verdiende. "Ik had Trossard altijd in de ploeg gebracht. Ik vind niet dat je een Heynen of Trésor had kunnen meenemen en laten spelen. Het is een WK in het midden van het seizoen en je moet een ploeg vormen. Misschien had hij er voordien mee moeten beginnen, maar na het WK zal dit wel gebeuren", klinkt het.

En Nainggolan, die het eerder al aan de stok had met Martinez, is ook duidelijk geen fan van de bondscoach. "Ik zeg dit niet omdat hij het niet zag zitten in mij, maar Martinez heeft nooit een Plan B gehad. Al zes jaar niet. We kunnen een 3-5-2, of 3-4-2-1 spelen, maar als een ploeg ons dan in de problemen brengt, dan heeft hij geen oplossing. Dat is nochtans zijn taak", besluit Nainggolan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie