LIVE-discussie: Tunesiërs komen op voorsprong tegen B-elftal Frankrijk

LIVE-discussie: Tunesiërs komen op voorsprong tegen B-elftal Frankrijk

30-11-2022 15:18 Laatste update: 17:27
1

Tunesië en Frankrijk nemen het tegen elkaar op in het Education City Stadium van Al Rayyan. De Nieuw-Zeelander Conger is de scheidsrechter van dienst.

Tunesië heeft nog een wonder nodig om door te stoten. Het moet rekening houden met het resultaat tussen Australië en Denemarken en moet ook met meer dan twee doelpunten verschil winnen van Frankrijk. Nader Ghandri (ex-Antwerp en -Westerlo) mag starten, Dylan Bronn (ex-Gent) warmt de bank. Na de zeperd tegen Australië (0-1) moeten onder meer Youssef Msakni en Issam Jebali plaatsruimen in het aanvallende compartiment.

Frankrijk is al zeker van de volgende ronde en zo goed als zeker van groepswinst met een doelsaldo van plus vier. Dat heeft Didier Deschamps maar al te goed begrepen: hij stuurt een veredeld B-elftal de Qatarese zandbak in. Sterren als Kylian Mbappé en Antoine Griezmann verhuizen naar de bank. Zelfs Hugo Lloris krijgt rust, in zijn plaats verdedigt veteraan Steve Mandanda het doel. Enkel Raphaël Varane en Aurélien Tchouameni blijven nog over uit de basiself van tegen Denemarken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie