Hazard: “Nu spreken beter twee leiders van Rode Duivels met de pers”

Hazard: “Nu spreken beter twee leiders van Rode Duivels met de pers”

29-11-2022 18:41
22

De Rode Duivels moeten donderdag volop aan de bak tegen Kroatië. Tussen de voorbereidingen door maken de spelers tijd vrij voor de persbabbel. De Belgische voetbalbond voerde een last-minute wijziging door. 

Het was een verrassing op dinsdagochtend. De voetbalbond had de persconferentie van Yannick Carrasco en Arthur Theate op het laatste moment afgezegd. De bond kondigde aan dat kapitein, Eden Hazard, en Jan Vertonghen hun plaats zouden inpakken. Even later deed de bond nog een aanpassing. Thibaut Courtois nam de plaats in van de Anderlecht-verdediger.

Hazard verklaart de wijzigingen. Zo zou Vertonghen het druk gehad hebben met andere verplichtingen en het duo Carrasco-Theate niet de meest geschikte spelers zijn om nu onder vuur genomen te worden.

"Het was niet aan Yannick en Arthur om te komen. Ook al heeft Yannick al ervaring, Arthur is nog jong en is de groep aan het ontdekken”, klinkt het bij Hazard. “We dachten dat het beter zou zijn als twee van de leiders van het team zouden komen spreken", aldus de kapitein van de Rode Duivels.