Hazard en Courtois reageren op 'veel leugens' over ruzie Rode Duivels

Hazard en Courtois reageren op 'veel leugens' over ruzie Rode Duivels

29-11-2022 15:10
15

Eden Hazard en Thibaut Courtois ontkennen dat het hommeles is in de kleedkamer van België. Meerdere spelers zouden elkaar niet meer kunnen luchten of zien, maar volgens de twee Rode Duivels ligt het anders.

Na de WK-nederlaag tegen Marokko (2-0) zouden Hazard en Jan Vertonghen elkaar in de haren zijn gevlogen, terwijl de relatie tussen Courtois en Kevin De Bruyne ook vertroebeld zou zijn. Hazard en Courtois probeerden dinsdagmiddag de geruchten - voornamelijk afkomstig uit Frankrijk - samen de kop in te drukken.

"Iedereen was ontgoocheld en Martinez (bondscoach, red.) heeft ons even toegesproken, maar verder was er geen ophef", zegt Courtois. "Ik heb vooral veel leugens gelezen de laatste dagen."

Wel hebben de Rode Duivels maandag een groepsgesprek van ruim een uur gehouden om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. "We hebben er allemaal ons hart kunnen luchten en zijn eerlijk geweest. Wat er exact gezegd is, houden we binnenskamers", aldus Courtois.

Hazard bevestigde dat hij heeft gesproken met De Bruyne, die opzien baarde met zijn uitspraken dat België 'te oud' is om wereldkampioen te kunnen worden. "Ook hij gelooft er nog volop in, anders zou hij niet naar Qatar gekomen zijn. Hij heeft enkel gezegd dat we vier jaar ouder zijn dan vorig WK. Dat is nu eenmaal zo."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie