Hazard lacht geruchten weg: Vechten met Vertonghen? Hij is groter dan mij

Hazard lacht geruchten weg: "Vechten met Vertonghen? Hij is groter dan mij"

29-11-2022 13:44
22

Na het duel tegen Marokko klonk het dat Eden Hazard en Jan Vertonghen neus aan neus stonden in de kleedkamer. Dat werd al ontkracht door Thierry Courtois (vader van) en Kat Kerkhofs. Ook Eden Hazard lacht die geruchten weg.

Bij het Franse L'Equipe kwam men met het verhaal dat het tot een clash kwam in de kleedkamer. Dat spreekt Hazard nu tegen. "Er is niets gebeurd in de kleedkamer", klonk het op zijn persconferentie. "Enkel de coach sprak. Gisteren hebben we wel gebabbeld tijdens het groepsgesprek. Ik ga niet met hem vechten, hij is groter dan ik", gaf hij nog aan met een knipoog.

Hazard is dan ook duidelijk: van spanningen zijn er geen sprake. "Wat er gebeurd is na Marokko? Niets groots. We hadden een goed gesprek met de spelers. Er is veel gezegd geweest. Nu willen we winnen tegen Kroatië. We hebben nu twee dagen om ons voor te bereiden. We moeten klaar zijn", aldus Hazard nog.

En hij beseft ook dat het beter moet op dit WK. "We hebben veel mensen achter ons, maar we kunnen niet de gewenste prestaties leveren. We moeten het tonen op het veld, dat is wat telt", besluit hij.