Pa Courtois en Kat Kerkhofs reageren na geruchten over spanningen bij Rode Duivels

Pa Courtois en Kat Kerkhofs reageren na geruchten over spanningen bij Rode Duivels

29-11-2022 13:00
23

Bij de Rode Duivels lijkt de sfeer niet opperbest te zijn. Althans, toch niet volgens de geruchten. In Frankrijk klonk het zelfs dat het na de partij tegen Marokko nog tot een clash kwam tussen Jan Vertonghen en Eden Hazard. Dat wordt nu tegengesproken.

L'Equipe pakte eerder deze week uit met de clash tussen Vertonghen en Hazard. Volgens het Franse medium kregen de twee het na de partij tegen Marokko met elkaar aan de stok in de kleedkamer. Vader Courtois reageert nu op die geruchten. "Dat is echt onzin", klinkt het bij RTBF.

Ook zouden onder andere Courtois en De Bruyne amper met elkaar spreken, maar ook dat is onzin volgens vader Courtois. "De ouders kunnen het zelfs goed met mekaar vinden. Maandag waren de twee families ook samen op het strand voor een ontspannende namiddag", geeft Thierry Courtois aan.

En ook volgens Kat Kerkhofs, de eega van Dries Mertens, is er geen sprake van spanningen. "De BBQ was wel 'awkward'", zei ze in MIDMID MONDIAL. "Maar ik vond het wel raar om te lezen dat er spanningen zijn binnen de groep. De ochtend nadien zei iedereen dag tegen elkaar met een kus. Ze doen dat allemaal. Dus ik vind dat ze allemaal superlief zijn voor elkaar", klonk het.