Nainggolan voorspelt einde van Lukaku bij Rode Duivels: Niet de echte Romelu

Nainggolan voorspelt einde van Lukaku bij Rode Duivels: "Niet de echte Romelu"

29-11-2022 21:01
9

Bij de Rode Duivels zijn flink wat spelers bezig aan mogelijk hun laatste toernooi en is het WK in Qatar hun afscheidstournee geworden. Radja Nainggolan denkt dat ook Romelu Lukaku daar weleens bij zou kunnen horen.

De spits van Inter is nog steeds maar 29 jaar, maar volgens Nainggolan is het niet ondenkbaar dat Lukaku na het WK ermee stopt als international. Volgens hem kunnen de steeds weerkerende kleine blessures hem tot die beslissing toe dwingen.

"Een voetballer wordt vanaf zijn 30ste vatbaarder voor blessures. Voor mijn 30ste kon ik blijven rennen, maar nu is dat niet meer het geval", zegt Nainggolan bij La Dernière Heure. "Romelu is explosiever dan mij en als hij die sterkte niet meer kan uitspelen, is hij niet meer de echte Romelu. Ik weet niet of hij nog lang zal doorgaan als Rode Duivel, want op een bepaalde leeftijd denk je ook na over je lichaam", geeft de speler van Royal Antwerp FC aan.

Lukaku kwam tot dusver 103 keer uit voor de Rode Duivels, waarin hij goed was voor 68 doelpunten. Als hij ermee stopt, moet er een beroep worden gedaan op onder andere Loïs Openda, Michy Batshuayi en Divock Origi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie