'Naast Onuachu kan ook KRC Genk-sterkhouder Arteaga de club verlaten'

'Naast Onuachu kan ook KRC Genk-sterkhouder Arteaga de club verlaten'

29-11-2022 12:16
6

KRC Genk is bezig aan een uitstekend seizoen en heeft dus ook heel wat spelers die zich in de kijker hebben gespeeld. Paul Onuachu wordt gevolgd door Aston Villa, maar ook Gerardo Arteaga zou andere oorden kunnen opzoeken.

Afgelopen zomer werd de Mexicaanse linksachter al gelinkt aan een vertrek, maar kwam het niet tot een transfer. Daar kan deze winter een verandering in komen. Bij het Italiaanse Il Messaggero valt namelijk te lezen dat Lazio Roma het vizier heeft gericht op Arteaga.

De Italiaanse club is op zoek naar een nieuwe linksachter en is uitgekomen bij Arteaga, die indruk heeft gemaakt bij Genk. Hij is echter niet de enige piste want ook Fabiano Parisi van Empoli en Emanuele Valeria van Cremonese worden genoemd. Als zij niet haalbaal blijken te zijn, wil men bij Arteaga een poging wagen.

Al lijkt de kans klein dat ook Genk Arteaga zomaar zal laten gaan. De Limburgers kunnen het aflopende contract van de Mexicaan door een optie nog met twee seizoenen verlengen en hij moet Genk dit seizoen aan de titel zien te helpen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie