Amrabat (ex-Club Brugge) maakt indruk op het WK: Hij is van wereldklasse

Amrabat (ex-Club Brugge) maakt indruk op het WK: "Hij is van wereldklasse"

28-11-2022 21:27
1

Marokko-bondscoach Walid Regragui was na de overwinning op ons land vol lof over zijn ploeg. Volgens Regragui speelde Sofyan Amrabat een grote rol in de overwinning en kan de voormalige speler van Club Brugge zich langzaamaan gaan opmaken voor een toptransfer.

"Geloof me, Amrabat is een speler van wereldklasse. Hij is een sleutelspeler in mijn plannen", zei Regragui lovend over de oud-speler van onder meer FC Utrecht en Feyenoord. "Ik verwacht dat hij na het WK naar een grote Europese club verhuist." Naar verluidt zitten Napoli, Tottenham Hotspur en het grote AC Milan al achter hem aan.

Amrabat komt sinds 2020 uit voor Fiorentina voordien speelde hij voor Club Brugge en Hellas Verona. De middenvelder was tegen Kroatië al weergaloos en hield toen Luka Modrić, Mateo Kovacić en Marcelo Brozović uit de wedstrijd. Tegen België speelde hij ook sterk. 

In de wedstrijden tegen België en Kroatië sprokkelde Marokko vier punten bijeen. In het derde duel wacht met Canada de laatste tegenstander van de groepsfase.