'Monsterbod voor Ronaldo, Portugees kan 216 miljoen verdienen'

'Monsterbod voor Ronaldo, Portugees kan 216 miljoen verdienen'

27-11-2022 11:00
2

Cristiano Ronaldo heeft een astronomisch aanbod ontvangen uit Saudi-Arabië. De Portugese ster kan bij Al-Nassr liefst 225 miljoen dollar, omgerekend 216 miljoen euro, verdienen in drie jaar tijd, meldt CBS Sports.

Het contract van Ronaldo bij Manchester United werd vorige week ontbonden. De 37-jarige aanvaller maakte zich onmogelijk met zijn explosieve interview bij Piers Morgan. Daarin liet hij zich kritisch uit over de club en zei hij geen respect te hebben voor manager Erik ten Hag.

Ronaldo kan nu transfervrij bij een nieuwe club aan de slag. Volgens The Telegraph zit Al-Hilal achter de sterspeler aan, maar die club krijgt nu concurrentie van zijn grote rivaal. Negenvoudig landskampioen Al-Nassr is in handen van de Saudische kroonprins Mohammed Bin Salman, die overigens ook eigenaar is van Newcastle United. MARCA schreef al dat Bin Salman Ronaldo hoopt onder te brengen bij één van zijn clubs.

Ronaldo bereidt zich momenteel met Portugal voor op de tweede groepswedstrijd tegen Uruguay op het WK. In het duel met Ghana (3-2) was hij één keer trefzeker. Daardoor is de Portugees de eerste voetballer die minstens één keer scoort op vijf verschillende WK's.

Wellicht nam Ronaldo dit weekend al een voorschot op een lucratieve transfer naar Saudi-Arabië. Hij organiseerde, op zijn kosten, een etentje voor de Portugese selectie in Doha.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie