Vader El Khannouss over mogelijke transfer: “Het klopt dat ze geïnteresseerd zijn”

Vader El Khannouss over mogelijke transfer: “Het klopt dat ze geïnteresseerd zijn”

26-11-2022 20:36
3

Bilal El Khannouss werd onverwacht geselecteerd voor Marokko na zijn glansprestaties bij KRC Genk. Zijn prestaties zijn ondertussen opgevallen bij buitenlandse clubs, al ligt zijn focus zeker bij de Limburgers in de Belgische competitie. 

El Khannouss’ vader gaf zaterdag een interview in Het Belang van Limburg. Hij beaamde dat er interesse is voor de jonge middenvelder, maar de Marokkaanse familie blijft daar koeltjes onder. “Ajax? Ja, het klopt dat ze geïnteresseerd zijn. Ze volgen Bilal al sinds zijn dertiende. Maar hij zit uitstekend bij KRC Genk en concentreert zich nu daarop.”

El Khannouss draagt niet voor niets nummer 34. Hij volgde Abdelhak Nouri (de Marokkaanse Ajacied die in 2017 bij een hartstilstand onomkeerbare hersenschade opliep, red.) al van jonge leeftijd. “Bilal brengt Nouri wel vaker een bezoekje, omdat Nouri hem al volgde voor zijn ongeluk. Twee maanden geleden ging hij er nog langs”, legt zijn vader uit.

Morgen strijd hij tegen de Rode Duivels, eind december staat hij weer op het veld bij de leider van de competitie. Te beginnen op 21 december in de achtste finale van de beker tegen zijn ex-club RSC Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie