Zorgen om Noa Lang bij Nederland? Hij liep boos van de training weg

Zorgen om Noa Lang bij Nederland? "Hij liep boos van de training weg"

26-11-2022 19:58
23

Noa Lang verliet zaterdag boos de training van het Nederlands elftal, meldt De Telegraaf. De aanvaller kreeg een tik op zijn enkel en moest verzorgd worden, al wilde hij zelf graag verder trainen.

Na een fel duel met verdediger Tyrell Malacia bleef Lang met pijn op de grond liggen. Volgens Valentijn Driessen, chef voetbal bij de Nederlandse ochtendkrant, was er weinig aan de hand. "Eigenlijk was het grote nieuws, dat hij boos van de training wegliep", zegt hij. "Hij wilde doorgaan: Edgar Davids en dokter Edwin Goedhart (Nederlandse staff red.) stonden erbij. Hij werd van het trainingspartijtje gehaald en toen beende hij kwaad naar binnen."

Driessen benadrukte wel dat het verhaal niet opgeblazen moet worden. "Later kwam hij terug naar buiten en ging hij naast zijn vriend Memphis zitten. Niets aan de hand..." De ploeg van Louis van Gaal speelde zaterdag op training een zeven tegen zeven met de reserves. Het Nederlands elftal bereidt zich de komende dagen voor op het laatste groepsduel. Aankomende dinsdag staat de wedstrijd tegen Qatar op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie