Nainggolan openhartig over situatie: “Antwerp kan mij niets verwijten”

Nainggolan openhartig over situatie: “Antwerp kan mij niets verwijten”

26-11-2022 13:40
3

De situatie tussen Radja Nainggolan en Antwerp lijkt nog steeds grimmig te zijn. De middenvelder werd ‘verbannen’ naar de B-kern en de toekomst bij Antwerp ziet er niet meteen rooskleurig uit. Nainggolan ging in Qatar in gesprek met DH Sport

Nainggolan geniet momenteel nog even van de Qatarese zon, maar traint maandag opnieuw mee met de U23 van The Great Old. “Antwerp kan mij niets verwijten. Ik ben gestraft en heb mijn straf tot het einde toe uitgezeten”, getuigt Nainggolan. “Ik ging akkoord om naar de beloften te verhuizen. Maar ja, ik heb het allemaal eerder gezien in mijn carrière. Ik blijf lachen tijdens de training. En ik geef alles”, aldus Nainggolan. 

Het lukt Nainggolan om toch de motivatie te vinden bij de U23 en hij probeert, naar eigen zeggen, op die manier zijn conditie te onderhouden. "Als ik in januari van club verander en ik heb helemaal niets gedaan, dan volgen blessures."

De toekomst van Nainggolan bij Antwerp is momenteel erg onzeker. De wintermercato komt eraan en het lijkt erop dat hij toch op zoek gaat naar een nieuwe club. "De mercato begint pas in januari. Antwerp heeft me gezegd dat ze zullen meewerken, dus laten we hopen dat dat het geval is”, klinkt het bij de middenvelder.  “De club heeft een keuze gemaakt en die moet ik accepteren. Ik wil er nog dit aan toevoegen: ik heb nooit op Antwerpen gespuugd zoals Ronaldo op Manchester United”, besluit Nainggolan.