Nainggolan (Antwerp) in Qatar: “Lukaku wil zo rap mogelijk spelen”

Nainggolan (Antwerp) in Qatar: “Lukaku wil zo rap mogelijk spelen”

26-11-2022 11:57
0

De Wereldbeker is voor alle voetballers toch een jongensdroom. Het moment van de bekendmaking van de selectie zorgt voor vele tranen. Voor Radja Nainggolan heeft dat moment toch ook voor frustratie gezorgd. 

Nainggolan werd voor het WK in 2018 thuisgelaten door Roberto Martinez, nadien stelde de middenvelder zich niet langer meer kandidaat voor de nationale ploeg Momenteel is Nainggolan wel in Qatar voor het WK. De middenvelder van Antwerp ging in gesprek met DH Sport.

Nainggolan heeft contact met de Rode Duivels in Qatar, maar op de vraag of hij niet zou langsgaan bij de Rode Duivels klonk het ostentatief neen. "Zie je me daar al teruggaan?” lacht Nainggolan. “Maar ik heb contact met een paar jongens. Jan Vertonghen stuurde me een video op Instagram waarin ik met Roberto Carlos, Cafu en Casillas zit, met de boodschap: 'What the hell are you doing here?' Ik praat ook met Mertens en Lukaku."

In die gesprekken met Romelu Lukaku werd duidelijk dat de spits van Internazionale niet kan wachten om te spelen. Maar of dat zondag al zal gebeuren daar twijfelt ook Nainggolan over. "Hij wil in ieder geval. Ik zou niet te veel risico's nemen. Hij heeft al veel wedstrijden gemist bij Inter. Als hij zijn hamstring weer scheurt, zullen ze niet lachen”, getuigt Nainggolan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie