LIVE-discussie: Messi en co vol aan de bak tegen Mexico zonder Arteaga

LIVE-discussie: Messi en co vol aan de bak tegen Mexico zonder Arteaga

26-11-2022 19:10
5

Argentinië neemt het in Groep C op tegen Mexico. De wedstrijd wordt afgewerkt in het Lusail Iconic Stadium. De Italiaan Orsato is de scheidsrechter die de wedstrijd in goede banen moet leiden.

Bondscoach Lionel Scaloni kiest natuurlijk voor Lionel Messi in zijn basiself tegen de Mexicanen. Martínez start dus in het hart van de verdediging naast Nicolas Otamendi. Cristian Romero begint daarom vanaf de bank, net als Tagliafico en Nahuel Molina. In plaats van die twee beginnen de Sevilla-spelers Marcos Acuña en Gonzalo Montiel. Op het middenveld worden Leandro Paredes en Alejandro Gomez geslachtofferd. Voor hen beginnen Guido Rodríguez en Alexis Mac Allister.

Opstelling Argentinië: Martinez, Montiel, Acuna, Otamendi, Martinez, De Paul, Di Maria, Rodriguez, Mac Allister, Messi, Martinez

In tegenstelling tot de eerste wedstrijd tegen Polen, begint Mexico dit keer met drie zuivere centrumverdedigers. Achter die defensieve linie begint doelman Guillermo Ochoa. De ex-keeper van Standard die Mexico al zo vaak redde op een WK pakte ook een strafschop van Robert Lewandowski in het eerste duel. Arteaga van KRC Genk begint op de bank bij de Mexicanen. 

Opstelling Mexico: Ochoa, Araujo Montes, Moreno, Gallardo, Alvarez, Herrera, Guardado, Chavez, Vega, Lozano