Terugkeer Lukaku: “Zelf op bank brengt hij een andere dimensie voor Rode Duivels

Terugkeer Lukaku: “Zelf op bank brengt hij een andere dimensie voor Rode Duivels"

25-11-2022 18:31
2

Romelu Lukaku komt steeds dichter bij zijn return. De spits van de Rode Duivels trainde al mee met de groep en kan ongetwijfeld niet wachten om ook zijn WK op gang te trappen. Lukaku zou volgens Hoofd voetbal van Le Soir wel een grote impact op dit WK kunnen maken. 

Of Lukaku aanwezig zal zijn tegen Marokko op de tweede dag van het WK? Het is een vraag die menig fans van de Rode Duivels zich stellen. De spits van Internazionale traint met de groep en lijkt dus sneller dan verwacht te herstellen van zijn blessure. Maar drop je dan meteen een ritme-zoekende Lukaku in de punt van de aanval? 

In het programma "Talk-Mondial 2022" gaf Frédéric Larsimont (Hoofd Voetbal bij Sudinfo en Le Soir) zijn mening over deze kwestie. En ze zijn het erover eens: de terugkeer van Romelu Lukaku, al is het maar op de bank, zou onze nationale ploeg enorm veel goeds doen. Het kan volgens Larsimont ook veel verwarring veroorzaken in de Marokkaanse hoofden. “Een Lukaku op de bank zorgt voor een andere dimensie in de ploeg”, klinkt het. 

Lukaku in de ploeg geeft dus ook meteen een andere dimensie aan de ploeg. Toch klinkt er voorzichtigheid. “We weten allemaal dat wanneer een speler opnieuw terugvalt na een blessure dat vaak nog ernstiger is, we moeten dan ook erg voorzichtig omspringen met Lukaku.” De vraag werd dan ook gesteld of de wedstrijd wel cruciaal genoeg is om de spits nu al in de ploeg te smijten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie