Discussie bij de Rode Duivels: Beter om dit binnenkamers te doen

Discussie bij de Rode Duivels: "Beter om dit binnenkamers te doen"

24 november - 22:41
9

Na de 1-0 overwinning van de Rode Duivels tegen Canada was er nog wat te doen over de discussie tussen Toby Alderweireld en Kevin De Bruyne. De twee kregen het na het doelpunt met elkaar aan de stok, maar volgens Lorenzo Staelens moet daar niet teveel van gemaakt worden.

In een gesprek met Het Nieuwsblad geeft de voormalige Rode Duivel aan dat het zeker niet ongewoon is dat spelers met elkaar discussiëren. "Ik heb er ook tal van gehad. Alleen gebeurt dat niet altijd voor het oog van de camera’s. Beter is om dat binnenskamers te doen", zegt hij.

Volgens Staelens hadden KDB en Alderweireld het wel op een ander moment moeten doen dan net na het doelpunt. "Wacht De Bruyne een minuutje, dan is het rust. In de kleedkamer zou het dezelfde discussie zijn geweest, maar dan ziet niemand dat en is er achteraf geen trammelant over", geeft hij aan.

Toch vreest Staelens niet dat het akkefietje ook zijn sporen zal nalaten op dit toernooi. "Als er dan een discussie ontstaat, dan is het aan de coach om dat achteraf in goede banen te leiden. Maar het is sowieso beter dat er nu aan de alarmbel wordt getrokken. Het kan snel gaan", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie