Opmerkelijke beelden: Sancho (Man Utd) duikt op bij Nederlandse amateurclub

Opmerkelijke beelden: Sancho (Man Utd) duikt op bij Nederlandse amateurclub

24 november - 10:27
0

Geen alledaags gezicht, woensdagmiddag in het Nederlandse Noord-Brabant: Jadon Sancho was te gast bij amateurclub OJC Rosmalen. Hij hield er zijn conditie op peil.

Sancho speelde 23 interlands voor Engeland, maar mist het WK: de aanvaller van Manchester United werd na een tegenvallende seizoenstart gepasseerd door bondscoach Gareth Southgate. Omdat manager Erik ten Hag zijn spelers die niet naar het WK gaan even vrijaf heeft gegeven, ging Sancho op zoek naar andere manieren om in shape te blijven.

Opvallend genoeg vond de 22-jarige Engelsman zijn heil in Rosmalen. Op beelden die woensdag rondgaan op social media is te zien hoe hij oefeningen doet op het hoofdveld van OJC. De plaatselijke jeugd kreeg er ook lucht van en meldde zich bij sportpark De Groote Wielen. Het is niet meteen duidelijk waarom Sancho gekozen heeft voor een verblijf in Nederland.

Sancho meldt zich binnenkort weer bij Manchester United. De ploeg van Ten Hag gaat op trainingskamp in Andalusië en speelt oefenwedstrijden tegen La Liga-clubs Cádiz en Real Betis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie