De Bruyne plots verkozen tot Man van de Match: Ik begrijp het ook niet

De Bruyne plots verkozen tot Man van de Match: "Ik begrijp het ook niet"

23 november - 23:30 Laatste update: 23:38
30

Niet Thibaut Courtois, wel Kevin De Bruyne werd verrassend verkozen tot Man van de Match na de partij tegen Canada. De Rode Duivel begrijpt zelf ook weinig van die keuze.

De middenvelder speelde een moeilijke partij tegen Canada, maar wist ondanks die mindere prestatie toch verkozen te worden tot man van de match. "Ik heb geen idee waarom ik deze trofee heb gekregen", gaf De Bruyne aan nadat hij de trofee kreeg. "Ik denk niet dat ik zo’n goeie wedstrijd gespeeld heb. Misschien omwille van mijn naam", klonk het.

De Bruyne zag ook hoe moeilijk de Rode Duivels het hadden tegen Canada. Vooral in de eerste helft dan. "Het ontbrak ons in de eerste helft aan vechtlust. Dat is altijd een beetje ons probleem geweest. Hard werken is een minimumvereiste als het niet goed loopt en dat hebben we dan ook wel gedaan. Maar het spel moet beter", klonk het.

Van WK-stress was er volgens hem geen sprake. "Ik denk niet dat we last hadden van stress. Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik ben zelf altijd heel rustig gebleven. We maakten het enkel onszelf moeilijk", aldus De Bruyne.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie