Gano spreekt duidelijke taal over mogelijk vertrek bij Zulte Waregem

Gano spreekt duidelijke taal over mogelijk vertrek bij Zulte Waregem

23-11-2022 21:06
1

Zinho Gano is weer helemaal terug bij Zulte Waregem en zit na enkele weken in de B-kern vertoefd te hebben weer in ploeg van Mbaye Leye. Hij kon zich ook al meteen in de kijker spelen van enkele andere clubs.

Gano hoopte afgelopen zomer een transfer te kunnen verzilveren, maar dat was niet naar de zin van Leye. De coach stuurde hem naar de B-kern en een transfer kwam er ook niet. "KV Mechelen en enkele andere Belgische clubs hadden concrete interesse", geeft Gano aan bij Het Nieuwsblad.

Die transfers zag Gano echter niet zitten. Hij had een duidelijk plan voor ogen. "Ik wou naar het buitenland. Er was interesse, maar die deal is nooit rond geraakt", vertelt de boomlangespits.

Voor Gano is het dan ook duidelijk wat zijn plannen zijn deze winter en/of zomer. "Ik heb altijd gezegd dat ik niet van club zou veranderen als het binnen België was. Ik zie daar ook geen reden toe. Ik zit goed bij Zulte Waregem", besluit hij.

De 29-jarige Gano heeft nog een contract tot medio 2024 bij Essevee. Dit seizoen kwam hij zeven keer uit voor de club, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie