'Preciado kan KRC Genk verlaten, Braziliaanse topclub richt vizier op verdediger'

'Preciado kan KRC Genk verlaten, Braziliaanse topclub richt vizier op verdediger'

23-11-2022 20:44
2

KRC Genk heeft enkele jongens die actief zijn op het WK en zag onder andere Angelo Preciado al in actie komen met Ecuador. De flankverdediger kende meteen een geslaagd debuut tegen Qatar en was goed voor een assist in de 2-0 overwinning. Daarmee heeft hij zich stevig in de kijker gespeeld.

De 24-jarige verdediger maakte meteen indruk op het WK en kan dat mogelijk al gaan verzilveren met een mooie transfer. In Braziliaanse media valt namelijk te lezen dat CF Flamengo, de Braziliaanse club die recent de Copa Libertadores won, Preciado op het lijstje heeft gezet.

Preciado heeft een aflopend contract bij Genk, dat door een optie wel met twee jaar verlengd kan worden. Toch hoopt Flamengo een zaakje te kunnen doen en Preciado binnenkort in huis te kunnen halen.

Het is nog maar de vraag of Genk dat ook ziet zitten. De Limburgers zijn dit seizoen niet te stoppen en lijken vol voor de titel te gaan. Preciado, die dit seizoen voornamelijk een invaller is bij Genk, moet daar nog een rol in gaan spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s