Anderlecht krijgt slecht nieuws: 'Silva valt geblesseerd uit bij Portugal'

Anderlecht krijgt slecht nieuws: 'Silva valt geblesseerd uit bij Portugal'

23-11-2022 11:31
12

RSC Anderlecht heeft deze week slechts nieuws gekregen over Fabio Silva. De Portugees werkte een oefenpartij af met zijn land, waarin hij geblesseerd is uitgevallen.

Dinsdag nam de U21 van Portugal het op tegen Japan, maar beleefde men een wedstrijd om snel te vergeten. Het verloor met 1-2 van de Japanners en zag op de koop toe ook Silva nog uitvallen met een blessure.

Na amper zes minuten voetballen liep het al fout af voor de spits van RSC Anderlecht. Hij kwam in een botsing met de doelman van Japan en moest even later de wedstrijd staken. De Portugese spits verliet het veld met tranen in de ogen, maar kon dat gelukkig wel nog op eigen krachten doen.

Het is onduidelijk hoe ernstig zijn blessure is, maar bij O Jogo valt te lezen dat het om een knieletsel gaat. Daarmee dreigt Silva toch even aan de kant te moeten blijven. Een domper voor Anderlecht, dat sowieso al dun bezaaid zit in de spitsen. Op 21 december begint het weer met voetballen en neemt het het in de beker op tegen KRC Genk. Mogelijk dus zonder Silva.