Engeland houdt het hart vast: 'Kane laat scan van enkel maken'

Engeland houdt het hart vast: 'Kane laat scan van enkel maken'

22-11-2022 23:45
2

Harry Kane moet een scan aan zijn enkel ondergaan na de gewonnen WK-wedstrijd tegen Iran. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Athletic. De naam van de spits is daardoor onzeker voor de komende wedstrijd tegen de Verenigde Staten.

De tackle die Kane te verduren zou hebben gekregen was er een al vroeg in de eerste helft van het duel. De spits van Tottenham Hotspur bleef na de tackle nog een half uur door voetballen, maar uiteindelijk moest hij toch vroegtijdig en zonder doelpunt naar de kant. Het leek geen ernstige blessure, maar doordat Kane blijkbaar wat moeilijk liep na het duel willen de meegereisde Engelse medici toch geen risico nemen.

Ondanks dat Kane niet scoorde tegen Iran, was hij wel belangrijk met twee assists op zijn ploeggenoten. Engeland speelt aanstaande vrijdag de tweede groepswedstrijd tegen de Verenigde Staten. Door het gelijkspel van die tegenstander tegen Wales, zou een overwinning vrijdag genoeg moeten zijn voor de volgende ronde. Of dit met of zonder Kane gaat gebeuren is dus nog niet honderd procent duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie