'Pikante overstap lonkt: interesse uit Premier League voor Cristiano Ronaldo'

'Pikante overstap lonkt: interesse uit Premier League voor Cristiano Ronaldo'

22-11-2022 20:45
4

Nu het contract van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is ontbonden begint het speculeren over zijn toekomst. MARCA meldt dinsdagavond dat de Portugese ster in ieder geval twee opties heeft: Newcastle United en Al-Nassr.

Vooral een overstap naar Newcastle United is pikant. The Magpies zijn aan een sterk seizoen bezig en staan momenteel derde in de Premier League, twee plaatsen boven Manchester United. De ambities en mogelijkheden zijn groot op St. James' Park sinds de overname door de Saudische kroonprins Mohammed Bin Salman, die onder meer al de transfer van Sven Botman mogelijk maakte voor 37 miljoen euro.

Diezelfde Bin Salman is in eigen land ook eigenaar van Al-Nassr, de andere club waar Ronaldo volgens MARCA onderdak zou kunnen vinden. De 37-jarige aanvaller vertelde in zijn interview met Piers Morgan dat hij afgelopen zomer nog een enorme aanbieding uit Saoedi-Arabië had afgeslagen. Hij had 350 miljoen euro kunnen verdienen in twee jaar tijd. 

Vermoedelijk komt er pas na het WK duidelijkheid over de toekomst van Ronaldo. Hij bereidt zich momenteel met Portugal voor op de eerste groepswedstrijd tegen Ghana van donderdag.