Martinez zet de deur voor Lukaku tegen Marokko op een kier

Martinez zet de deur voor Lukaku tegen Marokko op een kier

22-11-2022 16:49
8

Woensdag beginnen de Rode Duivels aan hun WK met een duel tegen Canada. Voor Romelu Lukaku komt die match te vroeg, maar mogelijk haalt de aanvaller van Inter toch het duel tegen Marokko.

Lukaku werkte de voorbije weken aan zijn comeback, maar de openingsmatch van België op het WK komt te vroeg. Dat was al een tijdje duidelijk. Deze week leek het ook duidelijk te worden dat ook het duel van zondag te vroeg ging komen, maar Roberto Martinez gaf de Belgische fans dinsdag toch wat hoop over de paraatheid van Lukaku.

Martinez bevestigde nogmaals dat Lukaku niet gaat spelen tegen Canada, maar zette de deur voor de tweede match wel op een kier. "We zijn blij over zijn progressie. We hebben geen tijdslijn, misschien is er een kans voor de tweede wedstrijd", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van de bondscoach.

Door een blessure aan zijn dijbeen stond Lukaku de voorbije weken aan de kant. Op 29 oktober speelde Lukaku zijn laatste duel. Tegen Sampdoria speelde hij 22 minuten. Voor die match stond hij sinds eind augustus aan de kant. Enkel op de openingsspeeldag van de Serie A speelde Lukaku dit seizoen de volle 90 matchen. Tegen Lecce (1-2) scoorde de aanvaller ook.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie